موس الشوكولاتة - لو كربس Low Carb Chocolate mousse
لكل
اللي بيعمل لو كاربس أقل من 60 جم في اليوم ..مصدر ممتاز للحصول علي
الدهون اليومية و حلو ممتاز جدا ... كمان
مشبعة ..و ما بتعليش السكر..
المكونات:
- 300 جم كريم تشيز
- 200 جرام ساور كريم
- 100 جم قشطة
- نصف كيلو كريمة لباني
- 2 ملعقة كبيرة كاكاو خام من غير سكر
- 70 جم شكوﻻتة غامقة 70% فما فوق
- سكر ستيفيا حسب المذاق
الطريقة:
في بوﻻ كبيرة نضع الكريم تشيز علي الساور علي القشطة و نخلطهم جيدا بمضرب سلك يدوي.
و نضع عليهم ملعقة واحدة كاكاو و جزء من الستيفيا أو أي سكر صناعي.
نضع طاسة علي النار و نضع فيها 3 مل كبار من الكريمة اللباني و نضع فيها الشوكوﻻتة و علي نار هادئة جدا نذوب الشوكوﻻته في الكريمة و نرفعها من علي النار و نتركها تبرد.
في بوﻻ أخري نضع الباقي من الكريمة اللباني و عليها باقي السكر و واحد مل كبيرة كاكاو و نضربها بمضرب كهربائي حتي تصبح كريم شانتي
في البوﻻ اﻷولي ؛ نضع عليها الشكوﻻتة الذائبة و نخلطها بمضرب السلك اليدوي و نضع مكونات البوﻻ اﻷخيرة عليهم و نمزجهم بالملعقة
نصبهم في الكاسات ..
حتعمل 8 كاسات .كل واحد 40 جم دهون و 7 جم كربس و 6 بروتين
فقط لو بتعمل لو كربس ..حتبقي رائعة...
ملحوظة ..لا تخلط الكربس العالية بالدهون العالية...
https://m.facebook.com/
Comments